Wie is Moniek?

 

moniek hiemink
studiekeuzecoach
NOLOC erkend loopbaancoach
psycholoog 

Mensen en hun gedrag heb ik altijd boeiend gevonden. Ik ben dan ook Persoonlijkheidspsychologie gaan studeren omdat ik vooral de individuele verschillen tussen mensen hardstikke interessant vond en nog steeds vind.
Individuele begeleiding, mensen adviseren en coachen in hun ontwikkeling vormt de rode draad in mijn werk. Met veel plezier help  ik anderen bij zelfinzicht krijgen en het geven van richting aan hun opleiding, werk en loopbaan.
Voordat ik voor mezelf begon, ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest bij diverse adviesbureaus als psycholoog NIP, loopbaanadviseur, mobiliteitscoach en consulent Voortijdig Schoolverlaters. Ik heb zowel scholieren/studenten als werkenden en werkzoekenden geadviseerd en gecoacht bij het maken van keuzes en het vinden van de opleiding of het werk wat bij ze past.
Persoonlijk, informeel en professioneel, dat kenmerkt mijn handelen. Ik krijg vaak te horen dat ik zeer toegankelijk, betrokken en vertrouwenwekkend ben, maar ook analytisch, kritisch, realistisch en resultaatgericht.  Ik kan me goed in anderen verplaatsen, maar geef zeker ook ideeën en concrete adviezen.
Kwaliteit leveren vind ik erg belangrijk. Verantwoord omgaan met (psychologische) tests en vragenlijsten is voor mij een must. Ik ben lid van het NOLOC (Nederlandse Orde van Loopbaan en Outplacement Consulenten) en erkend NOLOC loopbaanprofessional.
Ik ga graag samen met je aan de slag om je verder te helpen.
Doorgaans werk ik vanaf huis in Voorburg, maar in overleg zijn ook een andere locaties bespreekbaar.
Neem gerust contact met mij op als je meer informatie wilt of een afspraak wilt maken via

info@moniekhiemink.nl   of    06-83580244

Tot gauw!