Loopbaanadvies

Loopbaanadvies

loopbaanvragen
Dit zijn vragen waar iedereen wel eens mee te maken kan krijgen.
Of ze nu voortkomen uit ambitie, veranderingen in taken, persoonlijke ontwikkelingsbehoefte of dat je door reorganisaties of contractbeëindiging gedwongen wordt nieuwe wegen in te slaan. Ze vragen allemaal reflectie en bezinning op je werk, op jezelf en jouw situatie en op de stappen die je verder wilt zetten in je loopbaan.
Soms weet je niet direct wat je wilt, wat bij je past of hoe je het moet aanpakken. Soms kom je er alleen gewoon niet goed uit of is het lastig om door de waan van de dag er de tijd voor te nemen.
Loopbaanadvies biedt je de mogelijkheid om stil te staan bij jezelf, te ontdekken wat je verder wilt en hoe je dat kunt aanpakken.
Loopbaanadvies is erop gericht dat je meer bewust bent van jouw kwaliteiten en eigenschappen, ambities en wensen zodat je een gerichte loopbaanstap kunt maken. Meer zelfinzicht krijgen, zelf de regie nemen en een steuntje in de rug  zijn in feite de sleutelwoorden in de begeleiding.
We gaan zeker samen aan de slag. Ik adviseer en coach je in de verschillende fases en aan het eind stel ik een loopbaanadvies op.
Uiteraard bepaal jij zelf de richting die je op wilt en de bijbehorende acties om je doel te bereiken.
Loopbaanadvies vraagt een actieve inzet van jou. In relatief korte tijd ga je veel zaken op een rij zetten en uitzoeken, waar je op langere termijn veel aan hebt. Je doet een investering in  jezelf die zich terugbetaalt in een passende functie en meer werkplezier.